28.4.2012

Matkan kaari

28.4.2012 Bangrak

Olemme olleet Koh Samuilla jo lähes kuukauden ja olo on kuin pyykkimankelilla, jota vispataan pitkin päivää paahtavilla kierroksilla. Tänään on 34 astetta ja pilvistä - onneksi.

Vaikka aurinko on paahtanut täydeltä taivaalta rusketus on tasainen. Kiitos siitä kookospalmuöljylle. En enää koskana tule käyttämään muita after sun -tuotteita. Suojakertoimilla olevia voiteita tarvitaan aurinkoa vasten, mutta jälkihoito tapahtuu luonnonkookosöljyllä. Iho pysyy kimmoisana eikä kuivu. Ja samaa öljyä voi käyttää ruoanvalmistuksessa.

Linnut ja liskot ovat saaneet vapaapäivän - kuvaaja lataa akkuja! Kotiinlähtö on jo mielessä ja puuhat Suomessa.


Buddhan valaistuminen, kuva luostarialueelta.

Päivän retki suuntautui Big C -kauppakeskukseen, josta mukaaan tarttui kolme hiirimattoa ja kaksi medwurstipakettia. Varsinaiset matkamuistot oli hankittu pitkin kuukauttta ja viimeisest eilen Nathonista.

Cat can too -ravintolan varaani.

Cat can too -ravintolan vieressä on ravintolanrötiskö. Olemme käyneet tarkkailemassa jättäläisvaraaneja siellä, vaikka terassi on romahtamispisteessä. Päivisin kyselemme varaanien vointia. Ravintola on ollut myynnissä kannattamattomuuden vuoksi. Mutta suureksi ihmeeksemme tänään huomasimme, että sinne rakennetaan lisäterassia varaanivyöhykkelle. Olemmekohan antaneet huomaamattamme liikeidean paikalle?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti