7.1.2012

Kiva kun saavuit bloggailemaan

Tervetuloa Raili52.blogger.com blogiin.

Tämä blogi on rakentumassa merkittäväksi tapahtumaksi monessakin mielessä. Mutta jätän tässä vaiheessa ikkunat auki ja oven raolleen! Sivuille on keräytymässä kokemuksia Thaimaasta, kuvia, ajatuksia, unelmia ja toiveita. Myöskin faktaa on luvassa. Yksi keskeisimpiä tavoitteita on kuitenkin matkapäiväkirjatyyppinen kuvaus matkasta ja matkoista Thaimaaseen. Siispä odotamme innolla mitä runosuonista virtaa ulos ja henki tuottaa eetteriin!

3 kommenttia:

  1. Jos joku ei vielä ole hankkinut lentoja, niin tällä hetkellä Finnairilla suorat lennot Helsinki-Bangkok 599 euroa, kun liittyy kanta-asiakkaaksi (onnistuu netissä, ilmaista). Ainakin me äitin kanssa taidetaan hyödyntää tämä tarjous, huhti-toukokuun välillä on paljon päiviä sillä hinnalla tarjolla :)

    Ja jos haluaa säästää rahaa, eikä aika ole ihan kortilla, niin suosittelen lämpimästi Thaimaan junia! Välillä Bangkok-Surat Thani kulkee monta yöjunaa, joissa makuupaikka maksaa noin 15 euroa. Surat Thanista lautta Koh Samuille maksaa noin 7 euroa, kestää noin 2,5 tuntia (bussilla satamaan Surat Thanissa ja sieltä lautta). Rautatieasemalta kokemustemme mukaan sinut ollaan valmiita vaikka lähes kantamaan bussiin, kilpailu matkavälittäjien kesken on kovaa ;)

    Ensi viikolla koitetaan saada lomat varmistumaan ja sitten lentoja ostelemaan! Lento Bangkokiin saapuu aamulla ja juna lähtee illalla, joten päivän voisi viettää vaikkapa tutuksi tulleella hammaslääkärillä ;)

    VastaaPoista
  2. Onko yliopiston terveydenhuolto jo näin huonoissa asemissa Suomessa, kun käyt Thaimaassa hammaslääkärissä?

    VastaaPoista
  3. on, ihan liian ruuhkainen! puhumattakaan helsingin kaupungin hammashoidosta, jossa annetaan tarkastusaika puolen vuoden päähän vaikka olisi juuri todettu pahoja reikiä ja lähes juurihoidon tarve! sitä paitsi onhan se mukavampi hoitaa kaikki samana päivänä kuntoon, kuin odotella monta kuukautta edes ensimmäistä aikaa :)

    VastaaPoista